Новата книга на лорд Евгени Минчев Ружа Игнатова - измамница или жертва“

...
Новата книга на лорд Евгени Минчев Ружа Игнатова - измамница или жертва“
Коментари Харесай

Евгени Минчев повдигна завесата около Ружа Игнатова: Дъщеря й е от сурогатна майка

Новата книга на лорд Евгени Минчев  " Ружа Игнатова - измамница или жертва “ извади няколко сензационни обстоятелството за търсената в целия свят крипто кралица, които не са известни на необятната аудитория. Провокативното заглавие притегли голяма читателска публика. Пиарът и продуцент към този момент договаря да издаде книгата си на британски в Лондон. От книгата излиза наяве, че Ружа Игнатова не е родила единственото си дете, а то е износено от сурогатна майка, което е неразрешено в България, писа  " Галерия “.

" Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и изявленията се паднаха на мен. Роди се щерка ѝ  - Давина, по клюки, родена от украинска сурогатна майка. Давина, а и въобще дете, беше фантазия на Игнатова. Споделих възторга и когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на щерка ѝ, бяха създали даже трилитров парфюм с нейното име. Давина се споделяше и яхтата, която ни чакаше за първото празненство в залива на Созопол. Няколко етажа разкош, като единствено на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да загатна. На долния етаж пя Азис, на нашия - Преслава, с която си разменихме шапките в същинския смисъл на думата. Прекрасен другар, певицата ме предложения да осъществим дует в чест на Ружа и аз го направих без доста подкани. Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците ѝ странно. Споменатата моделка са опитваше да смъква преди време приятеля ми - мистър Англия, и от този момент беше в " черния “ ми лист.  Една от асистентките на домакинята пристигна при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си вършим компания. Можех да си разреша това милосърдие и го направих. Синът ѝ не се отлепи от мен, само че това е друга тематика ", написа той. 

" На следващия ден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна аудитория. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча поради зародилия срам. Когато Ружа чу първата ария от репертоара ѝ, в компанията на своя брачен партньор, свекърва, майка, татко и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я смъква от сцената. Трудно е да се изясни по какъв начин сътрудници могат да влязат в сходни връзки и изрично отхвърлих да смъква певицата. Ружа изтича с нейната тъмносиня атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя - " Махай се от тук “. Дълго време успокоявах изпълнителката в сходството на гардеробна, а след това танцувахме диво и без задръжки ", споделя още Евгени Минчев. 

" Вечерта беше копие под индиго на баровско празненство в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа. Изглеждаха надъхани, долавях чуждоезичен намек в говора им, явно момчета приключили на открито или просто прекалили с говоренето на британски. В няколкото басейна ликуваше положителното въодушевление, хора се хвърляха в тях с облеклата си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми разрешено да го прегледам от вътрешната страна и усещането беше за разкош, поръчван наедро. Тихият и общителен Бьорн единствено ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина. На закуска, към басейна, с непознато надменност на масата присъстваше вещател, изповедник или астролог, който споделяха - бил доста значим за Ружа. Вслушвала се във всичко, което ѝ казвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи. Асистентките на Игнатова бяха едни от дребното възпитани девойки и с класа, които познавам и до през днешния ден. Те пръскаха зарево в близост и изглеждаха способени. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора. Баща и самичък си правеше алкохола и изглеждаше удовлетворен от това. Ружа беше взела неговия непрозрачен загар, единствено че в събитията на същинска женска хубост, която се открои още повече, когато отслабна ", написа той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР